Handboken som visar exakt hur du ska fråga om affären i alla tänkbara kundsituationer

(eller den första boken någonsin, som visar hur du använder avslutstekniker på ett modernt sätt i dina säljsamtal)

Kunskapen om,
hur du ska fråga kunden om affären, kommer alltid att vara bland det viktigaste
en säljare behöver.

                                     Mattias Hillestrand

Åsikter om boken:

 • Miranda Ländin
  Säljcoach på Kanalväljarna

  Boken överträffade mina förväntningar. Redan efter ett par sidor in i denna bok kände jag att jag hittat rätt. Sälj sätts i dagens perspektiv på ett uppfriskande och fräscht vis. För alla som någon gång känt frustrationen utav att inte ha fått till en önskad affär, inte lyckats knyta säcken, lämnat samtalet vid ytterligare en återkomst istället för ett avslut, så rekommenderar jag varmt denna bok.

 • Johanna Hultberg
  Medlemsrådgivare, Hagabadet Göteborg

  Enligt mig känns materialet väldigt trovärdigt, lättläst och lätt att relatera till. Det är kul att författaren emellanåt flikar in med små situationer han själv befunnit sig i och hur han agerade, tänkte och vad det ledde till. Till andra kommer jag rekommendera boken med de få meningarna att det är enkla, konkreta tips till att lättare få in kunderna i båten oavsett om man jobbar med e-,handel, träning, bilar eller vilken annan typ av försäljning som helst.

 • Andreas Andersson
  Möbelsäljare, Norrköping

  En speciell sak som jag verkligen gillar i boken är att det är korta smidiga säljtips som man snabbt kan lära sig. Ganska snart in i boken känner man sig som en affärsman och inte en säljare som inte får avslut. En bok som alltid kommer att hänga med som man läser om och om igen, för att påminna en om att inte glömma de avslut som man inte tänker på i sin vardag. Den kommer ständigt ligga vid sängbordet för att repetera frågeställningar för mina framtida affärer. 
   

Så Vad Handlar Boken Om?

Titta på videon nedan så får du veta!

Här är lite av innehållet i boken:

  9 Viktiga Saker Du Kommer Att Lära Dig:

 
 1. Hur du ska använda avslutstekniker på ett modernt sätt och vad avslutstekniker faktiskt är. Mina 4 års efterforskningar och letande, testande och nedtecknande av avslutstekniker som fungerar, finns samlat här. Det du lärt dig om att komma till avslut tidigare, kommer att ställas på ända!
 2. 10 självhjälpsverktyg för hur du kan jobba med dig själv för att öka din avslutsfrekvens, eftersom du kommer att få veta anledningarna till varför du inte kommer till avslut idag!
 3. 3 strukturerademetoder för att komma till avslut och börja använda dem på ett naturligt sätt, utan att pressa kunden.
 4. Grunderna för att börja använda avslutstekniker i dina säljsamtal varje gång (om du är ny inom försäljning) och som sätter fart på antalet affärer du lyckas göra. Du får lära dig hur du frågar om affären både i början, i mitten och i slutet på ett säljsamtal.
 5. 100 olika sätt att fråga om affären i alla tänkbara situationer, såsom när kunden är tveksam, behöver fundera lite, vill fråga sin fru, man, partner, kollega eller chef först, känner att hen vill vänta, inte har råd, inte kan betala ditt pris, vill köpa på avbetalning mm. Du hittar bara dessa avslutstekniker i denna bok.
 6. Massor med Avancerade avslutstekniker för dig som har hållit på och sålt ett tag och som kommer att ge dig stora fördelar gentemot dina konkurrenter, eftersom ditt säljsamtal aldrig mer kommer att hamna i en återvändsgränd!
 7. 3 olika exempel på hur du bokar möten på ett bra sätt i telefon. Du får strukturerade mötesbokarmanus som ökar möjligheterna att få komma till dina tänkta kunder. Vilket kommer passa dig bäst?
 8. 4 olika metoder som visar hur du kan hantera invändingar på både traditionella och moderna sätt med hjälp av enkla tekniker och som hjälper dig att slippa vara svarslös när kunden invänder mot det du säger.
 9. Du kommer efter att ha läst och studerat Avslutsbibeln, att besitta en synnerligen attraktiv kunskap, som endast några få säljare (om ens någon) har idag. Kunskap som kommer att ge dig stora fördelar i ditt säljarbete och göra dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden. Hur många arbetsgivare som ställt frågan "Vilka styrkor och svagheter har du?" tror du har hört en sökande till ett säljjobb säga: "Min största styrka är att jag kan 100 olika sätt att göra affärer på"? 

Om Författaren

Mattias Hillestrand har en lång karriär inom elitidrotten i bagaget med Europacupspel, J-landskamper och flera SM-guld inom volleyboll i bagaget och har en mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring sedan 1999. 

 

Nu bor han i ”glass-staden” Söderköping vid Göta kanal där han driver Hillestrand Consulting AB, som tillhandahåller konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring för olika branscher och som framför allt är specialiserat på moderna försäljningsmetoder och modern marknadsföring.

 

Efter att som anställd säljare gått ett antal kvalificerade säljutbildningar genom åren, så ansåg han att det ofta saknades något i dem, nämligen riktigt slagkraftiga och anpassade avslut för att få kunden att säga ja. Därför utvecklade han en egen utbildning med över 100 st olika avslutstekniker som anpassas efter kundens produkter, verksamhet och tjänster och det är resultatet av den utbildningen du nu i bokform snart kan hålla i din hand. Mattias är också grundare till www.avslutstekniker.se där säljare i flera år fått tips om hur de ska fråga om affären.

 

Med kunder som Stena Recycling, Finja Betong, MSD, Affärshögskolan i Stockholm, Yooba m fl, så har han skapat ett intresse för hur du med olika avslutstekniker själv kan få större inverkan på resultatet av dina kundbesök och hur det leder till fler och bättre affärer genom att du själv styr vad som händer.

 

Tidigare publiceringar:

Han har tidigare också skrivit artikeln ”Säljupproret” (som publicerades i Bonniers Ledarskapshandböcker i Säljledning #3 i augusti 2011) och boken:

”Hur du säljer till moderna kunder - hemligheterna som gör dig till en professionell säljare” (utgiven i februari 2013, Vulkan Förlag)

 

Mattias Hillestrand driver också Säljpodden. Det är en podcast som riktar sig till säljare, säljchefer och småföretagare som ger tips och råd om hur du gör fler affärer och bättre når ut med din marknadsföring till dina kunder. Podcasten finns tillgänglig på iTunes och där poddar finns.

 

Du finner också mer information och tips på www.hillestrand.se

Ladda ner en liten del av boken här:

Klicka här för att ladda ner ett stycke av boken

Köp boken här!